Skip to main content
Slagtekyllingeproduktion

Rådgivning, dialog og samarbejde

Slagtekyllingeproduktion Rådgivning, dialog og samarbejde

Hos DanHatch fokuserer vi på at indgå stærke relationer og partnerskaber, fordi vi mener, at vejen til sund vækst går gennem tillid og samarbejde. Vi leverer ikke blot den daggamle kylling, men sørger også for, at du har nem adgang til nærværende rådgivning, så du får størst mulig succes med dine slagtekyllinger.

Vores erfarne konsulenter har en høj faglighed, der sikrer, at vi kan yde specialiseret rådgivning i alle dele af slagtekyllingeproduktionen. Vi ønsker at indgå i partnerskaber med dig, hvor vi gensidigt lærer af hinanden, udvikler os og skaber vækst sammen.

"DanHatch er hammerdygtige. De laver gode kyllinger, som er levestærke, og som samtidig har en god foderudnyttelse"
.
Jens Bertelsen
Gårdejer og slagtekyllingeproducent

Hvad kan vi gøre for dig?

Overvejer du opstart af slagtekyllingeproduktion? Går du med tanker om en omlægning af din nuværende husdyrproduktion? Eller ønsker du blot at høre mere om, hvad vi kan tilbyde?

Vores slagtekyllingespecialister står klar til at rådgive dig. Kontakt vores salgsafdeling til en uforpligtende snak allerede i dag.

Kontakt os
Hvad kan vi gøre for dig?.
"Vi rådgiver ud fra en stor erfaring og den nyeste viden fra ind- og udland. Som konsulent er det min fornemmeste opgave at sætte de råd og idéer i spil, der giver mest værdi for den enkelte landmand. Derfor er det en fornøjelse at arbejde sammen med producenter, der hele tiden søger ny viden og prøver at optimere deres produktion, så vi udnytter kyllingens potentiale til fulde."
.
Henrik Hansen
Broilerspecialist, DanHatch Denmark

Er du interesseret i at vide mere?

Er du interesseret i at vide mere? .