Skip to main content

Karriere i DanHatch

Tag med på rejsen

Vi træder ind på nye markeder, vi udvider og opnår synergier på tværs af geografiske grænser og faglige forskelligheder. Det kræver en dynamisk organisation. Og det kræver dygtige og engagerede medarbejdere.

Tag med på rejsen.

Vækst med os

DanHatch er en virksomhed i vækst. Det har vi været, siden de første kyllinger forlod vores rugeri for 80 år siden. I dag tæller vi 520 medarbejdere i fire lande. Vi optimerer konstant vores processer og udvikler vores medarbejdere, så vi fortsat kan bidrage til produktionen af gode og sunde fødevarer.

I DanHatch bliver du en del af en international organisation med mange forskellige kolleger. Vores dygtige og dedikerede produktionsmedarbejdere sikrer hver dag, at produktionshjulene kører, som de skal. Og i et tæt samarbejde med en bred vifte af specialister inden for blandt andet produktion, salg, eksport og logistik, økonomistyring og HR arbejder vi sammen om at skabe de bedste produkter for vores kunder og den bedste arbejdsplads for vores medarbejdere. Vi har en stærk videnskultur med plads til specialviden, stor selvstændighed og udvikling på tværs af fagområder.

Vækst med os.

Vores vigtige værdier

Uanset hvem du møder, vil du opleve, at vi arbejder efter samme værdisæt; I DanHatch vægter vi selvstændighed og ansvar højt – for med dét kommer frihed, fleksibilitet og tilfredse medarbejdere. Vi tror på, at det er sjovere og mere givende at gå på arbejde, når indsatsen gør en forskel. Vi tror på, at medarbejdernes engagement og loyalitet er nøglen til vores gode samarbejde og fælles succes. Og vi tror på, at troværdighed og faglig stolthed er en vækstbetingelse i vores branche. Det handler om vores allesammens fødevarer.

Når du bliver en del af DanHatch, bestræber vi os på at give dig de bedste vilkår i dit arbejde. Udover en grundig oplæring, sørger vi for, at du får ansvar og bliver involveret – både i udviklingen af dine arbejdsopgaver og i styrkelsen af dine kompetencer. Vi har forskellige initiativer, som sikrer løbende kompetenceudvikling for alle medarbejdere samtidig med, at vores ambitiøse og kompetente ledere har fokus på den enkelte medarbejders udvikling.

Vores vigtige værdier.

Vækst med udsyn

DanHatch er på en rejse ud i verden. I løbet af de seneste år er vi trådt ind på nye markeder og blevet en markant spiller i Europas rugerisektor. Vi udbreder vores fælles viden og høje standarder fra vores hjemmemarkeder til resten af verden. Og vi bruger vores internationale position til at skabe synergi på tværs af alle vores selskaber. Det gør os rigtig stolte.

Det er også din mulighed for at blive en del af en international organisation, hvor du samarbejder med kolleger i ind- og udland om at udvikle koncernen.

Vækst med udsyn
.

Vækst er i vores DNA. Er det i dit?

I DanHatch lægger vi stor vægt på rekrutteringsprocessen, da en vellykket rekruttering sikrer, at vi finder det bedste match for både dig og os som virksomhed. Herunder kan du se, hvilke stillinger der på nuværende tidspunkt er ledige hos os. Du er også altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning eller tilmelde dig vores jobagent nedenfor.

Vi gør opmærksom på, at alle ansøgere vil blive spurgt, hvorvidt de har andre kæle- eller husdyr end hund og kat. Det skyldes, at vores medarbejdere som udgangspunkt ikke må have andet husdyrhold end hund og kat af hensyn til smittebeskyttelse i vores produktion.

Søg uopfordret Se ledige stillinger

Jobagent

Her kan du oprette en jobagent og få direkte besked via e-mail, når vi har ledige stillinger, der matcher dine ønsker.

Opret jobagent

Praktik- og studieforløb

"DanHatch forstod, at hvis de gav mig de rette opgaver, ville de få mest værdi ud af mit praktikophold. Den tilgang har vi stadig til praktikanter"
.
Nadia Noes Johansen
HR-chef i DanHatch Denmark og tidligere praktikant

Få en god start på din karriere

Et studiejob eller en praktikperiode hos DanHatch er et godt sted at starte din karriere. Du får lov til at afprøve og anvende dine kompetencer i praksis, og vi får til gengæld glæde af den nyeste akademiske viden og dine friske øjne på vores processer.

Du bliver en del af afdelingen på lige fod med dine nye kolleger. Du bliver ikke ansvarlig for at brygge kaffe, i stedet får du dit eget projekt, som vi forventer, du tager ansvaret for og løser i samarbejde med dine erfarne kolleger.

Gennem hele forløbet støtter vi dig med vejledning og sparring, så vi sikrer, at du får de bedste muligheder for at udvikle dig både fagligt og personligt.

Få en god start på din karriere.
Vil du vide mere om job i DanHatch?

Kontakt vores HR-afdeling

Kontakt