Skip to main content

Seks internationale måneder resulterede i job

I efteråret 2018 tog den landbrugsuddannede Benoît Goasduff turen fra Frankrig til Danmark, hvor der ventede ham seks måneders skræddersyet traineeforløb i DanHatch. Gennem sin uddannelse havde Benoît specialiseret sig i produktion af fjerkræ, men han ville gerne have mere praktisk erfaring med arbejdet på forældredyrsfarme.

For Benoît var praktikopholdet en god start på karrieren. I dag lægger han især vægt på den indsigt og viden han fik, når han var med konsulenterne rundt i virksomheden og hos samarbejdspartnere.

”Jeg havde et spændende og lærerigt ophold hos DanHatch. Jeg oplevede, hvordan en stor moderne landbrugsvirksomhed fungerer i praksis, og jeg fik et indblik i konsulenternes rolle – både i organisationen og hos de kyllingefarme, vi samarbejder med”, fortæller Benoît.

I løbet af de seks måneder kom Benoît rundt i store dele af DanHatch; Han mødte ledelsen, samarbejdede med konsulenterne og hjalp til i fjerkræhuse og på rugerier. Og da praktikopholdet var slut, blev han tilbudt en stilling i et af DanHatch franske datterselskaber. I dag er han stadig en del af organisationen og arbejder som produktionskonsulent.

”Mit praktikophold i DanHatch har givet mig et netværk og en god start på min karriere”
.
Benoît Goasduff
Produktionskonsulent og tidligere praktikant