Skip to main content
14. april 2021

Nyt fra DanHatch

Velkommen til vores nye hjemmeside

I dag lancerer DanHatch Group en ny international hjemmeside, som skal være med til at positionere os som en ambitiøs og progressiv koncern i den europæiske slagtefjerkræsektor.

Det er ikke uden stolthed, at vi i dag præsenterer hjemmesiden, der skal forene vores landespecifikke hjemmesider til én fælles side. Med denne strømlining på tværs af DanHatch-koncernen ønsker vi at skabe en stærk fælles platform, som kan underbygge vores profil i både ind- og udland.

Behovet for en ny hjemmeside udspringer af DanHatch-koncernens stigende internationalisering og vækststrategi. Med en forventet afsætning på knap 500 mio. daggamle kyllinger i 2021 har vi behov for en professionel, tidssvarende og brugervenlig hjemmeside, der kan understøtte vores position som en af Europas betydende rugerikoncerner.

”Et af fokusområderne i processen har været at skabe en dynamisk hjemmeside med en logisk og simpel struktur, som gør det nemt og spændende at navigere rundt på siden for blandt andet kunder, leverandører, medarbejdere, samarbejdspartnere og andre brancheinteressenter – uanset nationalitet og forudgående kendskab til vores virksomhed”, siger koncernchef Kristian Kristensen.

Vi vil løbende opdatere den nye hjemmeside med nyheder, så du altid kan holde dig informeret om vores tiltag, produkter og ydelser. Siden vil i den kommende tid blive udvidet med flere sproglag for at tilgodese vores brede berøringsflade med blandt andet kunder og samarbejdspartnere på tværs af Europa.

Vi håber, du vil følge med.