Skip to main content
17. december 2020

Nyt fra DanHatch

Ny direktør i DanHatch Denmark A/S

Med virkning fra den 1. januar 2021 er Søren Villumsen ansat som direktør med ansvar for driften og udviklingen af DanHatch Denmark A/S, der er en del af den internationale rugerikoncern DanHatch Group.

I forbindelse med sin tiltrædelse som direktør i DanHatch Denmark A/S bliver Søren Villumsen samtidig en del af DanHatch Groups ledelse, hvor han skal indgå i det strategiske arbejde med udviklingen af koncernen.

Søren Villumsen kommer fra en stilling som direktør for Pris, Risiko og Marketing i landbrugsselskabet DLG, hvor han har haft forskellige ledende stillinger gennem de sidste 30 år, blandt andet som chef for DLG’s fjerkrædivision. Han har således stor brancheerfaring og besidder desuden stærke kommercielle kompetencer.

Koncernchef i DanHatch Group Kristian Kristensen ser frem til samarbejdet:

Med Søren Villumsen i spidsen for vores danske aktiviteter får vi en stærk lederprofil, der skal være med til at drive DanHatch Denmark fremad og skabe udvikling med hovedfokus på den kommercielle del af forretningen. Søren Villumsens lange karriere i DLG, der sammen med Danish Agro ejer DanHatch Group, betyder, at han kender fjerkræbranchen rigtig godt, og kombineret med hans ledelsesmæssige og kommercielle erfaring har han den helt rigtige profil til direktørposten.

Om sin nye stilling udtaler Søren Villumsen:

DanHatch-koncernen har gennem flere år været på en spændende rejse både nationalt og internationalt. Jeg ser frem til at bidrage til den fremadrettede udvikling af DanHatch Denmark i samarbejde med virksomhedens medarbejdere og ledelsesteam til gavn for vores danske kunder og leverandører. Et samarbejde, der hviler på tillid og dedikation.

Søren Villumsen overtager direktørposten fra Kristian Kristensen, der siden september 2020 har fungeret som midlertidig direktør for DanHatch Denmark sideløbende med sin stilling som koncernchef i DanHatch Group.

Søren Villumsen er 61 år, gift og har tre voksne børn.