Skip to main content
27. oktober 2023

Nyt fra DanHatch

DanHatch Group får nyt hovedkontor

I takt med at DanHatch-koncernen de senere år har vokset sig større, er der også blevet mere trængsel på hovedkontoret i nordjyske Vrå. Derfor har DanHatch Group erhvervet en ny og større kontorejendom beliggende i Brønderslev, der fremover skal danne rammen om koncernens hovedkontor.

Den nye kontorbygning er opført i 2007/2008 og placeret få minutters kørsel fra motorvejen. Med nyerhvervelsen bliver der god plads til medarbejdere, møder og gæster, eftersom lokalerne udgør omtrent dobbelt så mange kvadratmeter som koncernens nuværende hovedkontor.

De ekstra kvadratmeter er tiltrængt, da der gennem de seneste år er kommet flere administrative medarbejdere til i takt med væksten i DanHatch Group og de øgede aktiviteter i koncernens udenlandske selskaber. DanHatch har desuden en mindre administration i Sønderjylland, ligesom der er lokale kontorer i Polen, Finland og Frankrig, hvor koncernen også er aktiv.

Det er endnu ikke afklaret, hvad DanHatch Group fremover vil bruge den nuværende kontorbygning i Vrå til, der er placeret på samme adresse som et af koncernens rugerier.

DanHatch Group overtager den nye kontorejendom den 1. december 2023. Herefter skal de nye faciliteter tilpasses, inden kontoret forventes indflytningsklart et par måneder inde i det nye år.