Skip to main content
19. maj 2023

Nyt fra DanHatch

DanHatch Finland får ny direktør

DanHatch Finland har udnævnt Hanna Hamina som ny direktør med virkning fra den 26. juni 2023. Det sker i kølvandet på, at den nuværende direktør Erik Puttaa har valgt at fratræde sin stilling ved udgangen af juni.

Gennem de sidste otte år har Hanna Hamina været administrerende direktør i Finnish Poultry Assosiation, hvor hun har samarbejdet med producenter (herunder også producenter af forældredyr til slagtekyllinger), myndigheder og andre interessenter inden for fjerkræbranchen. Hun har derfor et godt internationalt branchenetværk.

Derudover har Hanna i en årrække arbejdet som frivillig i en NGO og i den forbindelse været tilknyttet et fjerkræprojekt i udviklingslandene.

Hannas uddannelsesmæssige baggrund er inden for samfundsvidenskab og økonomi, som hun har studeret på Jyväskylä Universitet. Privat bor hun på en gård i Eura sammen med sin mand. I mere end 20 år har de her produceret slagtekyllinger og korn, ligesom de har skovdrift.

Om sin nye stilling i DanHatch Finland siger Hanna:

Jeg glæder mig til at blive en del af DanHatch og lære både virksomheden og ikke mindst alle medarbejderne at kende”.

DanHatch Finland ønsker Erik Puttaa al mulig held og lykke fremover og vil gerne takke ham for hans gode samarbejde og store bidrag til udviklingen af virksomheden.

Samtidig ser vi frem til det kommende samarbejde med Hanna Hamina og til at byde hende velkommen i DanHatch Finland.